IMG 20210426 135615

 Kako djeluju Kapsule od liofiliziranog srijemuša?          Green Capsules 600x600

Čiste krv od nagomilanog holesterola, masnoća i otrova. Spriječavaju nastanak infarkta i moždanog, kao i druge oblike trombova. Riješavaju problem visokog krvnog pritiska, ateroskleroze, kao probleme sa proširenim venama.

Zdravlje Vašeg srca je od sada u vašim rukama

   Icon Srijemu

Na vrijeme vodite računa o zdravlju vašeg srca koji je i jedini i glavni motor u vašem organizmu. Preventivno, prirodnim proizvodima, održavajte krv i krvne sudove čistim jer na taj način čuvate svoje srce, a i sve ostale organe jer krv hrani sve organe u organizmu i ona mora biti čista i viskozna.

Kao što ljekovitosti koje unosimo u krv liječe naše tijelo, tako i otrovi koje unosimo dovode do ozbiljnih bolesti. Zato liječite svoje srce i krvne sudove prirodom koju nam je Bog svima podario

Prirodan proizvod iz najčistijih šuma  šuma

Kapsule od liofiliziranog srijemuša su punjene isključivo listom i cvijetom srijemuša iz najčistijih šuma koji je liofiliziran (u zamrznutom stanju, na -40C je dehidrirana voda iz biljke) Na taj način smo sačuvali sve ljekovitosti ove vrhunske biljke. Nema nikakvih vještačkih dodataka kao kod lijekova ili vještački proizvedenih suplemenata. To potvrđuje i potpuno zelena boja prirodnog praha u providnoj kapsuli, kao i intenzivan miris srijemuša u kapsulama 

 

Kako proizvodimo kapsule od liofiliziranog srijemuša

top   

Vrhunski rezultati naših zadovoljnih korisnika

Izuzetno veliki broj zadovoljnih korisnika ukazuju na vrhunske rezultate čišćenja krvnih sudova sa kapsulama od liofiliziranog srijemuša.

blood pressure  Normalizacija krvnog pritiska u 3-4 dana od primjene kapsula;

cholesterol Potpuno čišćenje krvnih sudova od holesterola i nagomilanih otrova nakon tretmana;

 varicose veins Potpuno otklanjanje upale vena za 10 dana od upotrebe;

affection Potpuno povlačenje vena 2-3 mjeseca od upotrebe;

heart Otklanjanje rizik faktora od infarkta i moždanog

 

 heart attack   Kako spriječiti smrt od infarkta ili moždanog udara?

 

Da li znate da u svijetu i kod nas na svakih sat vremena umre jedna osoba zbog problema sa kardiovaskularnim sistemom, kako to zaustaviti?

Najnovije naučne studije kardiologa ukazuju da tajna dugovečnog života leži u čistim krvnim sudovima jer se samo na taj način otklanja uzrok bolesti, ne samo kardiovaskularnog sistema, već i mnogih drugih oboljenja.

blood   ZAŠTO ČISTITI KRV?

Krv hrani sve naše organe u tijelu. Sve ćelije i organi dobijaju dovoljnu količinu kiseonika, ljekovitih sastojaka i hranljivih tvari upravo preko krvi. Sve ono što jedemo vrlo brzo putem organa za varenje stiže u krv i na taj način dospjeva u svaki dio našeg tijela. Kao što ljekovitosti koje unosimo u krv liječe naše tijelo, tako i otrovi koje unosimo (masnoće, pesticidi, teški metali) truju krv i organe u tijelu i dovode do ozbiljnih bolesti. Zato je izuzetno neophodno redovno čistiti krv i obogatiti je ljekovitim vitaminima i mineralima.

capsule   Zašto kapsule Srijemuš La Vita?

Tim stručnjaka iz medicine kroz mnogobrojne naučne studije ističe da je biljka srijemuš (divlji bijeli luk) - Allium Ursinum, vrhunski dragulj našeg podneblja, koja na najefikasnij način čisti krv i krvne sudove od nagomilanih masnoća i otrova kojima smo svakodnevno izloženi. Na taj način spriječavaju nastanak trombova koji mogu dovesti i do infarkta i moždanog, spriječavaju nastanak ateroskleroze i probleme sa proširenim venama.

Posebnim proizvodnim postupkom - liofilizacijom smo sačuvali sve ljekovitosti srijemuša i tu vrhunsku biljku spakovali u kapsule kako bi se lakše konzumirale i na taj način onemogućili da ostaje neugodan miris srijemuša. Kapsule su punjene isključivo listom i cvijetom srijemuša bez ikakvih vještačkih dodataka. Potpuno prirodan proizvod je upakovan u kapsulu radi što lakše oralne upotrebe. Sada ovu biljku možemo koristiti tokom cijele godine i kada je nema u prirodi i omogućiti svom organizmu da na potpuno prirodan način, bez ikakvih vještačkih dodataka, preventivno i redovno čistimo krvne sudove od nagomilanih masnoća i otrova. Srijemuš je biljka koja dokazano na najprirodniji način čisti krvne sudove.

Kapsule od liofiliziranog srijemuša Srijemuš La Vita su za svoj kvalitet nagrađene i zlatnom medaljom u Rusiji jer efikasno:

arrow Čiste krv od nagomilanog holesterola, masnoća i otrova, pesticida i teških metala

arrow Spriječavaju nastanak infarkta i moždanog, kao i druge oblike trombova

arrow Spriječava nastanak visokog krvnog pritiska i ateroskleroze

arrow Spriječavaju nastanak proširenih vena, kao i povlačenje već nastalih proširenih vena

arrow Imaju dejstvo najjačeg prirodnog antibiotika sa naših prostora

arrow Na najprirodniji način jačaju imunitet

arrow Riješavaju anemiju jer je srijemuš prebogat gvožđem i C-vitaminom koji je neophodan za apsorpciju gvožđa

Treba otklanjati uzrok, a ne posljedicu. Sa jednom kapsulom dnevno vi ćete preventivno čistiti svoje krvne sudove i tako omogućiti sebi dug i kvalitetan život !!!

Kako se koriste kapsule Srijemuš La Vita?

Koristi se jedna kapsula dnevno, najbolje prije jela u bilo koje doba dana. Pakovanje je za cijeli mjesec jer sadrži 30 kapsula. Jedna kapsula mijenja 10 do 15 svježih listova srijemuša što je sasvim dovoljno za uklanjanje masnoća i otrova iz krvnih sudova. 

number 1 Nakon prvog mjeseca upotrebe već se osjećaju rezultati, krvni pritisak ne varira, normalizuje se, a holesterol i masnoće se čisti i do 20%.

two Nakon drugog mjeseca korištenja, masnoće se uklanjaju od 50-70%, krv je čistija i viskoznija što omogućava bolju cirkulaciju, vitamini i minerali iz srijemuša jačaju zidove krvnih sudova što smanjuje otok i bol na proširenim venama.

number 3 Nakon trećeg mjeseca korištenja, krvni sudovi su očišćeni od 80-100%, krv potpuno prirodno i lako cirkuliše kroz organizam, proširene vene i kapilari se postepeno smanjuju.

FAZA1 1

Preporuka našeg tima ljekara je da se sa našim kapsulama od liofiliziranog srijemuša krvni sudovi preventivno čiste dva puta godišnje 3 do 4 mjeseca, a između da se pravi pauza kako organizam ne bi razvio imunitet na ovu fenomenalnu biljku.Dizajn bez naslova 48

Na taj način će naše kapsule redovno čistiti vaše krvne sudove i onemogućiti stvaranje trombova koji dovode do infarkta ili moždanog udara, što će omogućiti i smanjivanje otoka i bolova u proširenim venama, a vremenom i nestajanje već proširenih vena.

SAVJETI LJEKARA:

doctor consultation  Što manje koristite alkoholne tinkture jer se rade od alokohola koji ni u kom slučaju nije dobar za zdravlje. Tinkture su tradicionalni - zastarjeli načini čuvanja ljekovitosti biljka koji su u svijetu odavno prevaziđeni novim tehnološkim savremenijim postupcima očuvanja ljekovitosti biljaka. Alkohol uništava dosta ljekovitih nutritijenata svake biljke, a nikako nije zdrav ni da se unosi u krv.

doctor consultation Prilikom odabira proizvoda za vaše zdravlje, posebno vodite računa o proizvođaču. Na sajtu proizvođača, sagledajte kompletan postupak proizvodnje, kao i sve urađene analize kako biste bili najsigurniji da se radi o ozbiljnom proizvođaču i kvalitetnom i sigurnom proizvodu za vaše zdravlje i o proizvođaču koji ima registrovanu firmu sa podacima o adresi firme, poreskom broju i žiro računu.

doctor consultation Koristite ljekovito bilje sa područja na kojem živite jer je naše tijelo predodređeno da reaguje na domaće biljke, a ne na proizvode koji sadrže razne biljke koje ne rastu na našem području. Bog je stvorio na svakom dijeliću kugle zemaljske biljke koje liječe svaku bolest, te stoga ne treba da uvozimo tuđe biljke kada imamo naše.

doctor consultation U liječenju ili preventivnom čišćenju krvi nemojte koristite kombinacije biljaka jer se vrlo često dešava da jedna biljka drugu isključuje u liječenju, te da na taj način ne iskoristite sve ljekovitosti svake biljke pojedinačno. Nađite biljku ili prirodan proizvod koji vama odgovara i koristite ga jedno vrijeme ( 3 do 4 mjeseca) , pa obavezno napravite pauzu kako vaš organizam ne bi stvorio imunitet i na tu biljku.

doctor consultation Hemijske reakcije kombinacije više biljka mogu da dovedu i do čestih neželjenih reakcija na zdravlje čovjeka jer svaka biljka ima svoj hemijski sastav i nikada ne možemo sa sigurnošću utvrditi kako hemijski sastav jedne biljke utiče na hemijski sastav druge biljke, a onda kako to sve zajedno u kombinaciji utiče na zdravlje organizma.

 

Srijemus najjaci cistac krvi

 

Kapsule od liofiliziranog srijemuša "Srijemuš La Vita" možete kupiti u svim dobro snabdjevenim apotekama širom BiH, a ukoliko ih nema u vašim apotekama, zamolite vašeg apotekara da nas kontaktira ili kontaktirajte nas na naše kontekt telefone, biće nam zadovoljstvo biti dio vašeg ozdravljenja na najprirodniji način.