Cijena za ulje

 

Ulje od liofiliziranog srijemuša – Minerali za zdravo srce

Ulje od liofiliziranog srijemuša je potpuno inovativan i patentiran proizvod na našem tržištu jer je nastao posbno osmišljenom tehnološkom metodom proizvodnje kojom smo uspjeli sačuvati sve ljekovitosti iz biljke srijemuš i proizvesti dermalni proizvod kako bismo uspjeli organizam nahraniti neophodnim mineralima kojama srijemuš u velikoj mjeri obiluje i to preko kože

Zašto unositi sumpor i magnezij putem kože?

1. Dokazano je da je mnogo bolja i veća apsorbcija – iskoristivost ovih minerala putem kože, čak i do 70% za razliku od unosa ovih mineral oralno.

2. Smanjuje se opterećenje organa za varenje - Unosom ovih minerala transderlmalno putem kože, izbjegavamo unos minerala u organe za varenje koji su već opterećeni konstantnim radom zbog unosa hrane;

3. Unosom ovih minerala putem kože, direktno se jačaju mišići kojima su i sumor i magnezij neophodni za kvalitetan rad i to mišić srca, kao i zidovi krvnih sudova kojima i sumpor i magnezij neophodni za jačanje zidova kako bi se preventivno djelovalo na spriječavanje nastanka kardiovaskularnih oboljenja.

Poznato je koliko su ljekovite sumporne vode u vanjskoj primjeni Počevši od kupanja i terapija u termalnim sumpornoim vodama, tipičnoj za toplice u našem podneblju. Termalna mineralna voda bogata sumporom djeluje protuupalno, smanjuje bol, podstiče cirkulaciju i metabolizam te ubrzava zacjeljivanje tkiva - rana. Primjenjuje se kod raznih reumatskih, dišnih, ginekoloških i kožnih oboljenja, te u oporavku od operacija i ozljeda. Sumpor se pokazao se korisnim savjeznikom u rješavanju problema s aknama, seboreičnim dermatitisom i drugim stanjima kože koja zahtijevaju posebnu njegu.

E sada smo omogućili unos biljnog – potpuno prirodnog sumpora putem kože, svakodnevno u toplini svog doma, bez da morate ići u toplice i termalnu sumpornu vodu.

Nedostatak sumpora može dovesti do bolesti srca, debljine, ali i Alzheimera

Uljem od liofiliziranog srijemuša unosite prirodni – biljni magnezij putem kože i na taj način:

1. Obezbjeđujete pravilan rad srca, krvnih sudova

2. Opuštanje mišića naročito nakon sportskih aktivnosti

3. Neophodan za brz i lak san

4. Smiruje nervni sistem

5. smanjuje stres, umor, iscrpljenost, tjeskobu i depresiju

6. Pomaže kod lijepe i njegovane kože jer rješava akne i crvenilo na koži;

MAGNEZIJ – MINERAL KOJI ODNOSI BOL I DONOSI OPUŠTANJE

Ovo ulje možete sa 10 kapi staviti i u kupku prije spavanja kako biste tijelo opustili prije spavanja, ali je najefikasnije nahraniti kožu ujutru sa 5 kapi ulja na područje oko srca i sljepoočnica kako biste opustil svoj najvažniji mišić SRCE, i prirpremili ga za dan i svakodnevne obaveze, na taj način ćete svoje srce zaštiti od stresa i nervoze. I uveče prije spavanja 5 do 10 kapi isto oko srca i na dio oko sinusa – sljepočnica kako biste se opustili i utonuli u opuštajući i lagani san, te se sa zdravim snom pripremili za sutrašnji dan.